Meedoen
Vrijblijvend inschrijven

Meedoen is eenvoudig: je maakt vrijblijvend je interesse kenbaar door een ‘voorinschrijving’ te doen.

Registreer je eerst bij Zon op Zoeterwoude. Klik hiervoor op de link Inschrijven. Klik in het scherm dat nu verschijnt op de link Klik hier om te registreren bij Zon op Zoeterwoude. Op de pagina Gebruiker: Registreren vul je alle persoonlijke gegevens in, waarna je een e-mail ontvangt voor het activeren van het account en aanmaken van een wachtwoord.

Op je persoonlijke pagina is het mogelijk om aan te geven dat je interesse hebt. Dit doe je door je in te schrijven op de wachtlijst. Als er voldoende interesse is om het project door te laten gaan, kan iedereen zich definitief inschrijven. Dan beslis je of je meedoet en zo ja, met hoeveel certificaten. Ondertussen gaan wij verder met de voorbereiding van de installatie. Zodra er voldoende definitieve aanmeldingen zijn, wordt de installatie aangelegd, worden de certificaten uitgegeven en start de zonnestroomproductie.

Je wordt uitgenodigd voor informatieavonden en krijgt uitleg over hoe het proces werkt en wat er van je verwacht wordt. Het leuke van een coöperatie is: we doen het samen!

Heb je al ingeschreven?
Naar gebruikerspagina